2019-10-10 04:47:50• hírek • Blikk.hu

Berkiék teljesen kiborították a szomszédokat: alig várták, hogy elköltözzenek

Egy kisebb hadsereg segédkezett abban, hogy Berki Krisztián és felesége minél gyorsabban és zökkenőmentesebben költözhessenek át új otthonukba. A szomszédoknak azonban nem tetszett a felfordulás.

Több napnyi pakolás, dobozolás, rendszerezés előzte meg Berki Krisztián és felesége költözését. A házaspár már nagyon várta ezt a pillanatot, különösen Mazsi, aki korábbi otthonukból koordinálta a költözést, míg férje az új otthonukban várta a költöztetőket.
 

„Ennyire még nem élveztem egy költözést sem. Szerencsére a barátaink is a segítségünkre vannak, plusz a költöztetők egy egész hadseregnyi emberrel. Munkamegosztás van, Krisztián a bejárónővel várja a csomagokat az új otthonunkban, míg én a régi lakásunkból segítem az átcuccolást” – mondta a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Mazsi, aki a logisztikával az egyik szomszédot is felbőszítette.


„A szomszédok már alig várják, hogy elköltözzünk. Ezt a hölgy –  akinek a költöztető autók mögött kellett várakoznia – jelezte is. Gázfröccsöket adott az autójával, jelezve, hogy szeretné, ha minél hamarabb eltűnne előle az autó. Ideges volt a szomszéd, de már megnyugodhat, mert elköltözünk” – tette hozzá Mazsi, akinek a férje a legnagyobb nyugalomban várta a költöztetők megérkezését új otthonukban.
 

„Korábban sosem voltam hajlandó jelen lenni a költözéseimnél. Mindig a bejárónőm – aki tizenéve mellettem van – intézte ezt, elég sokszor, hiszen Mazsi előtt nagyjából tízszer költöztem. Nem véletlenül hívott gróf úrnak vagy báró úrnak anno a bejárónőm, hiszen én a költözésekkor mindig külföldön voltam, és csak arra jöttem haza, hogy az egész lezajlott. Most azonban itt vagyok, jelen vagyok, azonban a költözésben a feleségem a főnök” – vallotta be a Sláger TV-n minden hétköznap 20:55-től látható ÜBERKIrályban Berki Krisztián.  


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: